Home Forums Game Frame Wi-Fi Adapter Help page "Menu" button error

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • #3376
    PatrickPatrick
    Participant

    System version: 0.5.3

    #3377
    Jeremy WilliamsJeremy Williams
    Keymaster

    Send me an email and let me send you a file to try.

    #3378
    PatrickPatrick
    Participant

    That worked!! Thanks! System now 6.0 and I see “Effects” in the mode drop down and the MENU button works!

    #3379
    Jeremy WilliamsJeremy Williams
    Keymaster

    I just emailed you the same file that’s on GitHub, zipped up. 🙂 I just wanted to be sure you were getting the file correctly… maybe a problem with how you were downloading? Anyway, glad it worked!

    #3380
    PatrickPatrick
    Participant

    The github file was 33k while this one is 94k

    #3381
    Jeremy WilliamsJeremy Williams
    Keymaster
    #3382
    PatrickPatrick
    Participant

    That seems like a different page than where I downloaded the previous version. Weird. That one is certainly 94k. I still have the file I downloaded before but I have no idea why the name is “gameFrameWifi_20161201.bin” but the wrong size unless my browser did it to me. I’m sorry I wasted your time on this.

    #3383
    Jeremy WilliamsJeremy Williams
    Keymaster

    Happy endings are never a waste of time!

    #3387
    PatrickPatrick
    Participant

    OKay now that I thought about it…. What does the “Effects” selection under the mode drop down do?

    #3388
    Jeremy WilliamsJeremy Williams
    Keymaster

    It’s still in development, but it will activate the new Effects mode. You can see a preview by texting “plasma” if you’ve setup the IFTTT SMS applet. Or type that into the command function in the Particle app.

    #3389
    PatrickPatrick
    Participant

    Looks really nice! Very smooth.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.